Sider

20 juni 2011

Det var bare

så hyggeligt igår til blogtræf, stemningen var i top, søde blog piger og super lækre kager og sidst men ikke mindst gaveregn.Vi fik bare så mange fine ting af alle disse søde sponser, jeg vil skrive mere om de ting jeg har fået når de begynder at komme i brug.

Tak for en super hyggelig dag.

7 kommentarer:

 1. hvor vildt. Må jeg spørge, hvad der foregår på sådan et blogtræf?

  SvarSlet
 2. Jeg tror det er lidt forskelligt hvad der sker. Vi sad bare og snakkede om hvad vi blogger om, hvorfor vi blogger, delte erfaringer. Der var nogle som havde deres hækletøj med. jeg har læst andre steder at der har være folk ude og lære fra sig, lidt lige som en work shop. Så tror lidt det er op til dem der holder et blogtræf hvad dagen skal bestå af.

  SvarSlet
 3. Det lyder også rigtig hyggeligt. Tror jeg har lidt præsentationsangst, hvis jeg skulle sidde og lærer fra mig. Overvejer stadig det i Århus

  SvarSlet
 4. Jeg syntes klart du skulle tage med, det er en dejlig oplevelse :0)

  SvarSlet
 5. Det var hyggeligt at møde dig. Sikke nogle gode tips vi fik, hva? Det er så dejligt at man også kan bruge blogland til det.
  Håber vi ses en anden gang!

  Kh Anne

  SvarSlet
 6. En workshop/hyggedag ville da bare være hyggeligt, jeg ville klart være med igen,
  da jeg vist er en af de sidste, der ikke kan hækle.
  Også ville det være en chance for at nå at snakke med flere, jeg nåede desværre ikke at snakke med dig, satser på næste gang !0)

  SvarSlet
 7. Hejsødeste.
  Du bliver simpelthen nød til at vise din sackboy frem :p jeg har fået lavet en mini udgave :) - eller dvs. jeg mangler at fylde den og sy den sammen :D
  Har intet fyld -.-'
  Men glæder mig til at den er færdig..!! og jeg er så game for en workshop/ hyggedag!!

  SvarSlet