Sider

28 april 2011

Baby bolero

Der er rigtigt mange her i blogland der har hæklet denne vest, men da jeg ikke kan finde ud af diagrammer og gerne ville hækle den, eller noget der minder om den, måtte jeg finde en løsning. Jeg fandt en opskrift på en anden vest i et Drops blad jeg havde her hjemme som du kan finde her, på denne opskrift forstod jeg ikke starten, men kun selve mønstret og havd gør man så, jo man sammensætter da bare de to opskrifter og vupti så var der en lille bolero, ELSKER bare at finde fikse løsninger så det lige passer til mig og mit hoved.


Jeg kunne godt havde hæklet videre, men syntes bare at den så så fin ud og ville bare være sååå sød til en lille sommerkjole.

9 kommentarer:

 1. Så sød! Og hæklet endda :) Jeg synes altid at babytøj er strikket... måske skulle jeg give mig i kast med sådan en til min lille niece :)

  SvarSlet
 2. Den er faktisk ret nem at hækle og de to opskrifter passer sammen, der skal kun tages en maske ind på sidset række i bærestykket så passer maske antalet med hinanden, så det er lige til at gå til og så skal man kun bruge 50g garn.
  Det bedste det det hele er at den taget ingen tid at lave.
  Du skriver bare hvis du skal have lidt hjælp :0)

  SvarSlet
 3. Den er sød. Jeg havde altså også store problemer da jeg skulle hækle den. Og har set andre har hæklet lidt ala granny stribes i bunden. Men din løsning er da super fin..

  SvarSlet
 4. Tak er også vildt glad for resultatet

  SvarSlet
 5. ej hvor er den bare fantastisk! Godt arbejde du - har også selv problemer med at par opskrifter jeg prøver at tyde - det kommer nok ;)

  x

  margit

  SvarSlet
 6. Den er bare så fin og lige i mit favoritgarn.
  Hvilken størrelse er den?
  Klem Louise

  SvarSlet
 7. Hej Louise
  Den er str. 0-3 måneder.
  Jeg tror der inden længen kommer en str. 6-9 månder på nålen for den var bare så hyggelig at lave :0)

  SvarSlet
 8. Tak for det. Smart sådan at kombinere 2 opskrifter :)

  SvarSlet
 9. Ja ik, jeg måtte jo finde på noget, nu når jeg ikke forstod diagrammet og jeg så gerne ville lave den :0)

  SvarSlet