Sider

21 april 2011

Med lim pistolen i hånden

Jeg ELSKER min lim pistol, den kan bare det hele og er total uundværlig hjemme hos mig. Når den først er varm tager jeg mig selv i at stå med den i hånden og tænke... hvad kan jeg mere lime :) der må da være noget jeg lige kan lime lidt på og skabe et eller andet sjovt !. Er der mon andre der har det lige som jeg, måske bare med noget andet.

Hvad kan du ikke undvære?4 kommentarer:

 1. Hahaha...sådan har jeg også haft det med min limpistol. Så gik den i stykker og jeg har ikke haft en side (men jeg mangler den godt nok!) Skal have købt en ny.
  Jeg har endda limet et billede op på væggen. Tror mit måtto engang var: Hvis limpistolen ikke kan klare det, har du bare ikke brugt nok lim!

  SvarSlet
 2. Ej hvor et skønt motto :) ja der erjo ikke det den ikke kan bruges til

  SvarSlet
 3. Jeg er simpelthen så dum når det angår limpistolen. Jeg gider den ikke. Jeg ved ikke hvorfor, for de gange jeg tager mig sammen til at grave den frem, er den jo helt fantastisk at arbejde med... Måske jeg skule arbejde lidt mere på at blive venner med den. Hos mig er det min hæklenål, der bliver slæbt med rundt alle steder:-)

  SvarSlet
 4. Min knappe-kiste er min evige inspiration. En slags terapi, der sagtens kan give ideer til projekter udenknapper også.

  SvarSlet