Sider

25 juli 2011

Min sommerferie #1

Jeg har været på den fedeste sommerferie, det er lidt svært at få armene ne, men jeg har også ventet i 7 år på at få denne skønne oplevelse. Der kom bare lige en bonus tur med i købet, da det viste sig at vi havde en  ven der besluttede sig for at gifte sig i Brasilien, så vi slog lige et smut forbi sydamerika før turen gik videre til New York, men meget mere om det senere. 

Stranden.

Jeg vil gerne starte med rejsens begyndelse nemlig Rio De Janeiro, nærmer bestemt Copacabana strand, det lækreste hotel som vi var så heldige at finde på nettet til halv pris for de 5 dage vi var ved stranden.
Men så stopper rosen også her, vejret var dårligt da det er vinter i Brasilien, byen er enormt beskidt, priserne tårnhøje, og der var ikke mange steder man som turist kunne færdes før det begyndte at blive farligt. Det bryllup vi skulle til blev aflyst 1 måned før vi tog af sted, man har vel lov til at være heldig :o).
men som sagt var hotellet super skønt, udsigten var dejlig og når det nu ikke kunne være anderledes besluttede vi os for at få det bedste ud af det.

Ja udsigten fra altanen kan jeg jo ikke klage over :o)

Vi brugte tiden på altanen med en kold øl el. drink i hånden, snakkede og læste blade og bøger. Det var så skønt bare at gire helt ned og bare nyde ferien var startet. 

2 kommentarer: