Sider

16 maj 2011

Weekendens fund

Jeg vil lige først starte med at sige et stort velkommen til alle de nye læsere, det er jo helt vildt, jeg syntes bare at det er så dejligt at i har lyst til at kigge med. 

Den søde HelleJescika har eftersøgt opskriften på den lilla giraf og måske der der andre af jer der har lyst til at prøve kræfter med den, så her kommer et link til den.
Der er 2 måder at lave den på, den ene er via YouTube, og den anden er den skrevne opskrift som du kan printe ud ( opskriften er på engelsk). den finder du hos Lion Brand. Du skal nok lige melde dig ind hos dem, men det tager ingen tid og så har du et hav af opskrifter til rådighed.

Nå men til weekendens fund, jeg var på et lille loppemarked på landet i weekenden, jeg havde en lille stand sammen med min mutti, der var ikke det stor salg, men der var plus på kontoen og vi havde en super hyggelig dag sammen. Jeg havde ikke været hele vejen rundt, men da vi var ved at pakke sammen, fik jeg øje på noget, en børne gine jeg kunne ikke helt se prisen, så jeg listede mig tættere på, og prisen kom helt bag på mig 100 kr, jeg tænkte det kan da ikke passe, men jo rigtigt nok, den rare dame ville ikke have mere for den, så den tog jeg under armen, med dagens største smil på.
Nu har den fået sin plads i kontoret klar til at blive prøveklud :o)

5 kommentarer:

 1. Ja det var billigt kan godt forstå du slog til :-)Kram Else og forsat rigtig god dag

  SvarSlet
 2. Tusinde tak. Den er oversat, så den komme i bunken til dem der skal prøves.
  Super godt køb, du gjorde der

  SvarSlet
 3. hello,
  your blog is charming
  and even your work!!!
  hugs

  SvarSlet
 4. Hej
  Heldigt med en gine:-)
  God aften.
  MVH Jette

  SvarSlet
 5. Jeg føler mig også heldig, er vildt glad for den.
  Jeg plejer ikke at være spontan på den måde, men nød at være det :0)

  SvarSlet